Miksi blogi?

  • tehnyt

Päätettiin alkaa kirjoittamaan blogia, jei! Mutta miksi laskuvarjohyppypalveluita tarjoavan firman pitäisi kirjoittaa blogia? Mistä me edes kirjoitetaan? Meidät tuntevat ja nettisivujamme selanneet tietävät meidän olevan pitkän linjan laskuvarjohyppääjiä, jotka tämän firman lisäksi toimivan muutenkin aktiivisesti suomalaisessa laskuvarjohyppyskenessä. Vaikutamme Suomen Ilmailuliiton Laskuvarjotoimikunnassa, toimimme useammassa kerhossa ja muutoinkin haalimme vapaa-ajallemme erilaisia hyppäämiseen liittyviä vastuutehtäviä. Olemme henkeen ja vereen laskuvarjohyppääjiä, joiden elämä pyörii lähes ainoastaan hyppäämisen ympärillä.

Kun jotain asiaa tekee ja miettii päivät pitkät on siitä usein myös sanottavaa. Tuntui, että meillä ei ollut sopivaa “avautumiskanavaa” tälle kaikelle sanottavalle. Tämän vuoksi syntyi tämä blogi. Emme lupaa kirjoittaa säännöllisesti, vaikka salainen tavoite on julkaista kirjoitus noin kerran kuussa. Kirjoituksia tulee olemaan kaikilta kolmelta kultakin vuorollaan, mutta ei missään ennalta sovitussa järjestyksessä. Se kenen sanainen arkku sattuu milloinkin kukkimaan pääsee kirjoitusvuoroon.

Blogiaiheita meillä on kivasti mielessä, mutta jos teillä lukijoilla tulee jotain toiveita niin laittakaa ideoita tulemaan! Vaikka esittelimme blogin henkilökohtaisena avautumiskanavana, on blogin tarkoitus herättää keskustelua hyppäämisestä ja siihen liittyvistä teemoista. Jos yksikin kirjoitus herättää ajattelemaan omaa hyppyuraa, kiinnostumaan uudesta alueesta hyppäämisen parissa tai viemään keskustelunaiheen omaan kerhoon, olemme onnistuneet tämän blogin tavoitteessa.

Ensimmäinen varsinainen kirjoitus tulee käsittelemään kalustoteemaa. Onhan nyt kiivain kalustohuoltokausi meneillään ja kalustoasiat useimmille rivihyppääjille melkoista mystiikkaa. Ensimmäisen kirjoituksen parissa tavataan, öö, kuukauden sisään!

Rauhallista joulun odotusta kaikille!

terveisin
SkyFlow alias Hanna, Jarkko ja Petri

PS. Käy tutustumassa meihin tarkemmin: http://www.skyflow.fi/henkilot/

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *