Kuvunkäsittelykurssit

Kuvunkäsittelykurssi on parhaimmillaan hiljattain ensimmäisen itsenäisen hyppääjän kelpoisuutensa saaneille laskuvarjohyppääjille, jotka opettelevat tulemaan paremmiksi lentäjiksi konservatiivisella päävarjolla.

Kurssin keskiössä ovat laskuvarjon perustoimintaperiaatteet, onnistuneen kaksivaiheisen loppuvedon avulla suoritettu laskeutuminen ja tavallisimpien laskeutumisvirheiden välttäminen. Lisäksi kurssi antaa valmiuksia ymmärtää laskuvarjon käyttäytymistä paremmin. Kurssin yhtenä aiheena on myös turvallisuus ja muiden huomioon ottaminen lennettäessä muun liikenteen seassa.

Kurssilla syvennytään myös sääilmiöiden vaikutukseen laskuvarjon lentämiseen. Kurssi antaa perusymmärryksen lämpötilan, tuulen, korkeuden, ilmankosteuden ja muiden tekijöiden vaikutukseen varjolla lentämisessä.

Kurssista on hyötyä myös pääkupuaan vaihtaville hyppääjille, jotka haluavat kerrata perusasiat uudella pääkuvullaan. 

SkyFlown kuvunkäsittelykurssin sisältö ja kouluttajien kelpoisuudet täyttävät Suomen Ilmailuliiton kuvunkäsittelykurssin vaatimukset. SkyFlown kuvunkäsittelykurssi täyttää liiton toiminnallisten ohjeiden ja kelpoisuusvaatimusten B-lisenssille asettaman vaatimuksen kuvunkäsittelykurssin suorittamisesta.

Voimme järjestää kurssin joustavasti osallistujien toiveiden mukaisesti. Teoriaosuus on mahdollista suorittaa vaikka arkiviikolla, jolloin viikonloppu voidaan käyttää hyppäämiseen. Vaihtoehtoisesti voimme pitää teoriaosuuden esimerkiksi perjantaina, jolloin hyppytoiminta voidaan aloittaa lauantaina. Hyppytoiminta tapahtuu osana jonkin suomalaisen laskuvarjokerhon toimintaa. Vierailemme haluamallasi kerholla.

Varaa kuvunkäsittelykurssi Petriltä, petri@skyflow.fi (Etelä-Suomi) tai Jarkolta, jarkko@skyflow.fi (Pohjois-Suomi).