Keitä me olemme?

Olemme laskuvarjohyppääjiä, jotka suhtautuvat hyppäämiseen palavalla intohimolla. Viemme yritystämme eteenpäin rakkaudesta lajiin -asenteesta käsin. 

Tavoitteemme on edistää laskuvarjohyppäämistä Suomessa kaikilla sen osa-alueilla tarjoamalla monipuoliset laskuvarjohyppypalvelut aloittelijasta lupakirjahyppääjään ja kerhohallintoon. Teemme yhteistyötä laskuvarjohyppy-yhdistysten, kattojärjestö Suomen Ilmailuliiton ja muiden alan toimijoiden kanssa. Tiiviillä yhteistyöllä haluamme tukea laskuvarjohyppylajin kasvamista osana ilmailua Suomessa. 

Meillä on vuosien kokemus hyppäämisestä, laskuvarjohyppykoulutuksesta ja hyppytoiminnasta erikokoisissa yhteisöissä. Olemme mukana useamman suomalaisen laskuvarjohyppyseuran toiminnassa vapaaehtoisina. Vuosien varrella vastuutehtäviä on kertynyt aina puheenjohtajasta koulutus- ja turvallisuuspäällikön rooleihin. Vahvan hyppytaustan lisäksi omaamme taitoja talouden, juridiikan, turvallisuuden, kasvatuksen, graafisen suunnittelun ja markkinoinnin alueilla.

Hanna

Luonteeltaan Hanna on pääosin rauhallinen, mutta aika ajoin palava into laittaa asioita tapahtumaan pikavauhdilla! Kärsivällisyyttä ei voi pitää tämän neidin hyveenä, mutta idearikkautta ja luovuutta löytyy sitäkin enemmän. Hannan kauppatieteiden ja kasvatustieteiden tutkinnot luovat kombinaation, jotka luovat tukevan pohjan tekemiseen kuin tekemiseen. 

SkyFlowssa Hannan vastuulla on taloushallinto, yhteydenpito kontaktiryhmiin ja novahyppymestarikoulutus.

Jarkko

Jarkko haluaa kehittää laskuvarjohyppäämistä jatkuvasti ja lisätä lajin tunnettavuutta. Jarkko on luotsannut oululaisia laskuvarjohyppykerhoja puheenjohtajan ominaisuudessa. Jarkko on ollut yhdistämässä kahta laskuvarjokerhoa, joten muutosjohtaminen on tullut koettua ja selviydyttyä omasta takaa. 

SkyFlowssa Jarkon vastuulla on pelonhallinnan koulutus, markkinointikoulutus ja Pohjois-Suomen alueella pakkolaukaisukoulutus, kuvunkäsittelykoulutus ja kalustohuoltopalvelut.

Petri

Työura pelastuslaitoksella on muokannut Petristä turvallisuusorientoituneen ja pedantin laskuvarjohyppykouluttajan, joka ei jätä asioita puolitiehen vaan hoitaa kaikki särmästi loppuun saakka. Hallintolain opinnot niin ikään tukevat tarkkaa luonnetta, sillä juridiikan tuntemus antaa eväät asioiden faktapohjaiseen ja objektiiviseen perusteluun. 

SkyFlowssa Petri vastuulla on vapaapudotuskouluttajakoulutus, pakkolaukaisuhyppymestarikoulutus ja Etelä-Suomen alueella pakkolaukaisukoulutus, kuvunkäsittelykoulutus ja kalustohuoltopalvelut.