Eksaminaattoripalvelut

Tarjoamme vapaapudotuskouluttaja- ja pakkolaukaisuhyppymestarikursseja ympäri Suomen. Julkaisemme kurssiaikataulut ja -paikat Facebook-sivullamme, mutta kerhot voivat kysyä kursseja omiin kerhoihinsa myös näiden ajankohtien ulkopuolelle.

Vapaapudotuskouluttaja on ensimmäisen tason laskuvarjohyppykouluttaja, joka vaaditaan pohjaksi kaikille hyppymestarikelpoisuuksille. Vapaapudotuskouluttajaksi hakeutuminen edellyttää oman kerhosi koulutuspäällikön suositusta, sillä omassa kerhossa on tehtävä ennakkotehtäviä ennen vapaapudotuskouluttajakurssia. Näitä tehtäviä ovat muun muassa alkeiskurssilla avustaminen ja radiokouluttajana toimiminen. 

Vapaapudotuskouluttajakelpoisuuden saatuasi voit hakeutua pakkolaukaisu- , NOVA- tai tandemhyppymestariksi. Meiltä voit tiedustella pakkolaukaisuhyppymestarikursseista!

Kouluttajakursseista vastaa Petri. Ota rohkeasti yhteyttä Petriin olit sitten kerhon edustaja sopimassa kurssiaikataulua tai hyppääjä, joka haluaa aloittaa laskuvarjohyppykouluttajaksi kouluttautumisen – neuvomme sinulle miten päästä alkuun kouluttajapolulla! Petrin tavoittaa sähköpostilla petri@skyflow.fi.