Tukipalvelut kerhoille

Tarjoamme erilaisia tukipalveluita kerhoille markkinoinnin, graafisen suunnittelun, taloushallinnon ja juridiikan osalta. Kerro meille huolesi, ja katsotaan yhdessä miten saataisiin asia ratkaistua!

Markkinointi ja graafinen suunnittelu

Onko kerhon somemarkkinointi ajantasalla? Haluaisitteko toteuttaa tehokkaan somekampanjan? Jarkko osaa auttaa markkinoinnin kysymyksissä ja esimerkiksi markkinointikuvien editoinnissa. Jarkko on muun muassa suunnitellut ja toteuttanut somemarkkinointikampanjoita Oulu Skydive Centerille ja tehnyt graafista suunnittelua Skydive Finlandille.

Taloushallinto

Tiedätkö mistä maksat kirjanpitäjälle? Ymmärrätkö mitä tilinpäätöksen luvut kertovat yhdistyksen taloudellisesta tilasta? Ota yhteyttä Hannaan, kun haluat kustannussäästöjä kirjanpitoon, ymmärtää paremmin kirjanpidon rakennetta tai saada vinkkejä talousanalyysien tekemiseen. Hanna on hoitanut erikokoisten laskuvarjoyhdistysten kirjanpitoa käytännön työssä usean vuoden ajan. Pohjalla Hannalla on kauppatieteiden maisterin tutkinto rahoituksen ja laskentatoimen alalta, joten talouden lukuihin löytyy syvällinen ymmärrys.

Juridiikka

Lentokentän ympäristölupa menossa tarkastuskierrokselle, mitä silloin tapahtuu? Mitä ympäristölupaprosessista tarvitsee tietää? Muun muassa tällaisiin kysymyksiin voi saada selkoa Petrin kautta. Petri on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri, joten erityisesti julkisoikeudelliset kiemurat ovat lähellä Petrin sydäntä.